Netwerk en internet

RJ45Internet kan in de vorm van ASDL (telefoonlijn), CAI (coax radio/tv), glasvezel of straalverbinding bij u aangesloten zijn. Ongeacht bij welke provider u klant bent kan Watel de installatie voor u realiseren en naadloos laten functioneren met uw interne computernetwerk. Zowel bedraad als (gedeeltelijk) draadloos.

In het geval van internet via de ADSL kan Watel het aansluiten van het KPN IS/RA punt verzorgen inclusief splitter en modem. Ook achterliggende apparatuur zoals router, firewall, wifi accesspoints, netwerkprinters monteert, configureert en documenteert Watel vakkundig zodat u verzekerd bent van de kwaliteit van uw netwerk, u kunt blijven bellen en uw alarminstallatie goed blijft functioneren.

Bij internet via de CAI is een vakkundige installatie noodzakelijk om te voorkomen dat aanwezige televisies slecht signaal krijgen en daardoor ruis op het scherm. Watel kan u ook helpen met betrekking tot eventuele CAI versterkers, splitters en interactieve televisie.

Bedraad netwerk

Coax9 F-connectorDe meest degelijke en snelle verbinding tussen uw apparatuur. Bij vaste computers raden wij aan om deze indien mogelijk bedraad aan te sluiten om het maximale uit de verbinding te kunnen halen.

Net afmonteren middels wandcontactdozen en patchpanelen houd uw netwerk inzichtelijk en betrouwbaar. De verschillende categorieŽn bekabeling (Cat5e/6/6A U/UTP F/UTP S/FTP) zijn per situatie verschillend en adviseert Watel u dan ook graag over.

Draadloos netwerk

WiFi logoEen draadloos netwerk kenmerkt zich door de grote vrijheid die u heeft om overal in de buurt uw computer, tablet of smartphone te kunnen gebruiken op uw eigen netwerk.

Er zijn ook risico's aan het gebruik van draadloos netwerk. Door deze niet of onvoldoende te beveiligen is het mogelijk dat kwaadwillende niet alleen uw internetverbinding misbruiken voor illegale praktijken maar er ook een risico is dat uw computer wordt binnengedrongen.

Watel helpt u graag om uw draadloze netwerk snel en goed te beveiligen en een overal een goede dekking en snelheid te realiseren.

Watel Badhoevedorp - telefoon 020-659 3973 - e-mail

coax-fconnector